Pametno upravljanje rokovima

Prilikom ulaska u program pojavljuje se interaktivni kalendar i podsjetnik s pregledom rokova te zadanih obaveza.

Različiti tipovi rokova i obaveza obilježeni su različitim bojama, zbog preglednosti.

Prepustite programu brigu o rokovima i obavezama – neka vas program podsjeti da postoje stvari koje trebate napraviti!

Napokon svi dokumenti na jednom mjestu

Riješite se evidencija i podsjetnika na papiru ili u pomoćnim programčićima, objedinite sve potrebne podatke na jednom mjestu i preuzmite kontrolu nad brdom informacija koje se pojavljuju u vašem radu ili u radu vaše službe.

Objedinjavanjem evidencija i dokumenata na jednom mjestu smanjujete vjerojatnost pogreške ili gubitka podataka te povećavate učinkovitost i organiziranost, osiguravate lakše snalaženje u programu, razmjenu informacija i veću kvalitetu evidencija.

Željeni dokumenti su jednostavno i brzo dostupni te bolje organizirani.

S dokumentima pohranjenim na jednom mjestu prestati ćete tražiti i početi nalaziti

Svi dokumenti vezani uz pojedini element vođenja nalaze se na jednom mjestu, bilo da ubacujete gotov dokumente ili kreirate nove dokumente putem programa.

Jednostavno kreiranje izvještaja

Jedna od glavnih prednosti računalnog vođenja evidencija, osim bržeg i jednostavnije pristupa podacima te bolje organizacije evidencija, su svakako izvještaji a tu program Sinarm daje velike mogućnosti.

Izradite predefinirane izvještaje ili kreirajte izvještaje po vlastitim parametrima za pojedinu organizacijsku jedinicu ili cijelu tvrtku.

Oslobodite svoje vrijeme

Bavite se strukom, a ne papirologijom. Unesite podatke samo jednom i prepustite programu da napravi potrebnu dokumentaciju i izračune – bez prepisivanja i ručnog kalkuliranja.

Uskladite evidencije i izbjegnite rizik od kazne

U svega nekoliko klikova mišem kroz program je moguće izraditi propisane obrasce, tiskanice te evidencijske kartone.

Program Sinarm razvijen je u suradnji sa Zavodom za unapređivanje sigurnosti, sve promjene oko izgleda propisane dokumentacije i podataka potrebnih za vođenje evidencija iz zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, pratimo i prilagođavamo.

Lakoća korištenja programa

Unesite i pratite sve bitne informacije o elementima vođenja u moćnom, ali intuitivnom i jednostavnom sučelju koje se može prilagoditi vašim željama i potrebama.

Program Sinarm dizajniran je tako da zadovoljava potrebu za jednostavnošću koju imaju mali poduzetnici, ali da se može koristiti i u velikim tvrtkama u kojima istovremeno radi veći broj korisnika.

Prilagodljivi tabelarni prikazi omogućava odabir kolona koje se prikazuju, filtriranje i sortiranje podataka prema želji te po potrebi ispis.

Funkcija naprednog pretraživanja olakšava pronalaženje podataka tako da dok ukucavate pojam, Sinarm automatski filtrira pretragu dok ne dobijete ono što ste tražili.

Iskoristite potencijal podataka u potpunosti

Podaci pohranjeni unutar ovog programa nisu “zaključani” – po potrebi ih možete jednostavno i brzo ispisati na propisane evidencijske kartone i obrasce ili prebaciti u druge programe (npr. Excel ili PDF) radi daljnje analize ili izrade nekog novog izvještaja. Direktno iz programa, svaki podatak možete poslati elektroničkom poštom (e-mail).

Vođenje evidencija za više tvrtki

Program nudi jednostavan i ujedno moćan način vođenja evidencija za jednu ili više tvrtki.

U slučaju vođenje evidencija za više tvrtki nije potrebno izlaziti iz programa ili instalirati više verzija programa. Potrebno je samo odabrati tvrtku na padajućem izborniku u gornjem desnom uglu programa.

Skupni Izvještaj

Skupni izvještaj prikazuje sve evidentirane rokove na jednom mjestu. Program nudi mogućnost kreiranja izvještaja za pojedinu ili za sve tvrtke zajedno, čime se vjerojatnost pogreške oko rokova svodi na minimum.

Kalendar

Ukoliko vodite više tvrtki u programu, program u preglednom kalendaru nudi mogućnost prikaza rokova.

Ispunjenje potreba i zahtjeva

Kako biste imali uređenu zaštitu na radu, zaštitu od požara i zaštitu okoliša sami definirajte zahtjeve koji trebaju biti ispunjeni. Na taj način možete na jednom mjestu provjeriti jesu li obavljeni svi zahtjevi za sve tvrtke koje vodite.

Definiranje ovlasti u programu

Administrator aplikacije ima mogućnost odrediti prava pristupa korisnicima programa ili ograničiti ovlasti (npr. zabraniti brisanje, uređivanje, ali dozvoliti pregled i ispis sl.)

Koristi od ovakve opcije imaju, prije svega, veći korisnici gdje s programom radi više osoba, unutar različitih službi ili na različitim lokacijama.

Na primjer zahtjev da jedna osoba radi unutar modula zaštite na radu, dok druga osoba radi unutar modula zaštita okoliša. Tako je moguće napraviti da npr. osoba zadužena za zaštitu na radu nema prava pristupa u modul zaštite okoliša i sl.

Ako negdje zapnete tu smo

S velikom pažnjom pratimo povratne informacije i sugestije naših korisnika i konstantno unaprjeđujemo program Sinarm.

Svim korisnicima programa osigurana je besplatna podršku. Kontaktirajte nas ukoliko imate pitanja u vezi rada u programu ili uz njegove opcije.