Naši klijenti dolaze iz različitih poslovnih sektora, svima je zajedničko da su u svojoj potrazi za kvalitetnim informatičkim rješenjem prepoznali Sinarm kao sveobuhvatni program koji u potpunosti zadovoljava njihove potrebe pri čemu se dorade i prilagodbe programa odrađuju kvalitetno i brzo.
Preko 100 zadovoljnih korisnika vodi evidencije za više od 500 tvrtki. Postanite i Vi jedan od njih.

Na naše i na zadovoljstvo naših klijenata, referentna lista nam se svakodnevno povećava i vjerujemo da ćemo i budućom suradnjom u potpunosti opravdati iskazano nam povjerenje.

Zahvaljujemo svim našim klijentima na suradnji.

Program znatno olakšava rad službe. Do sad smo vodili razne excel tablice, ručno ispisivali obrasce i sl. što nam je oduzimalo dosta vremena. Kod svake poteškoće u programu, osoblje tvrtke Web IT je uvijek na raspolaganju, te u vrlo kratkom roku nađemo rješenje.

Đurđica Jakić, COLOR EMAJL d.o.o.

Izuzetno smo zadovoljni programskim rješenjima ovih mladih stručnjaka, tim više što sve eventualne promjene programa, prema našim zahtjevima i potrebama promptno rješavaju.

Evica Špoljarić, dipl. iur., DRAVA INTERNATIONAL d.o.o.

Aplikacija zaslužuje sve pohvale struke, obzirom da znatno olakšava vođenje poslova iz ZNR i ZOP. Korisničko sučelje vrlo je intuitivno i ugodno za rad te omogućuje korisniku brzo, jednostavno i efikasno obavljanje svakodnevnih poslova. Aplikacija je opremljena s velikim brojem korisnih alata koji znatno olakšavaju i ubrzavaju vođenje svih potrebnih evidencija, izvještaja, obrazaca i ostalih dokumenata koji su propisani zakonom. Za pohvaliti je i stalno nadopunjavanje i nadograđivanje aplikacije s novim programskim rješenjima i alatima.

Božidar Mežnarić, ing. str., Gumiimpex-GRP d.d.

Kada se jednom unesu potrebni početni podaci sve je ostalo igra. U kalendaru su rokovi i program vas upozorava na njih, pa nema šanse da zaboravite. Uvijek možete davati sugestije i ako utvrdite neki nedostatak to će osoblje u kratkom roku otkloniti. Sada imam više vremena posvetiti se ostalim poslovima.

Božena Borojević, ing., PIREKO d.o.o.

Vodim evidenciju vatrogasnih aparata i u vezi toga služim se kalendarom rokova. Smatram da mi je program bolji od nekadašnjih tabela u Excelu. Vrlo sam zadovoljan korisničkom podrškom i prilagođavanjem programa našim zahtjevima.

Grskovic Petar; Maurović Mirko, Calucem

U programu najviše koristim mogućnosti vezane za zaštitu na radu. Evidencija radnika, pisanje uputnica, evidencija strojeva i sl. Program mi dosta pomaže u radu sada pisanje uputnica obavljam u puno kraćem vremenu nego prije. Također bi pohvalio i evidenciju za zaštitu od požara, evidencija za vatrogasne aparate je jako dobro odrađena.
Jako sam zadovoljan unapređenjem programa, svi moji zahtjevi su odrađeni te se konstantno radi na poboljšavaju program. Zadovoljan sam sa službom za korisnike, komunikacija je izvrsna, uvijek su dostupni i riješe svaki problem.

Mario Podhraski, LTH Metalni lijev d.o.o.

Program Sinarm instalirali smo prije 6 mjeseci. Program je izuzetno jednostavan za korištenje, omogućava nam lakšu komunikaciju s pružateljem usluga zaštite na radu, te praćenje datuma kada smo obvezni obavljati određene preglede. Funkcionalnost kalendarskog praćenja po djelatniku i mjestima rada nam je jako važna pogodnost s obzirom na velik broj izdvojenih lokacija. Olakšano je i upravljanje zaštitom okoliša i zaštitom od požara. Jako smo zadovoljni i komunikacijom s programerima u slučajevima kad smo imali poteškoća s radom u programu.

Ivana Ravlić, Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o.

Program značajno olakšava organizaciju podataka potrebnih za vođenje zaštite na radu, zaštite od požara te zaštite okoliša jer je sve na jednom mjestu, lako dostupno. Program je vizualno vrlo ugodan za korištenje, različiti tipovi rokova i obaveza kao i odjavljeni radnici koji su na poslovima s posebnim uvjetima rada su označeni različitim bojama. Vrlo je velik raspon prednosti i pozitivnih karakteristika programa: sveobuhvatnost obrazaca, popis zadužene zaštitne opreme i sredstava, rokovi za ponovna ispitivanja strojeva, instalacija, radnog okoliša vatrogasnih aparata itd…

Andrijana Čosić, Karašica – Vučica d.d.
Dodatne karakteristike označene od strane korisnika

“Prema zakonskim propisima.”

“Olakšava posao.”

“Funkcionalan.”

“Ispunjava naša očekivanja.”

“Za preporučiti.”

“Jednostavan.”

“Pregledan.”

“Štedi vrijeme.”

“Olakšava / Ubrzava posao.”

“Profesionalan.”

“Brz.”

“Vrijedi svake uložene kune.”

Koja je vjerojatnost da ćete Sinarm preporučiti nekome?
Kako ste zadovoljni unaprjeđivanjem programa na temelju Vaših zahtjeva?
Koliko program zadovoljava Vaše potrebe?
Koliko ste zadovoljni korisničkom podrškom?