Novi sustav! Mogućnost prijave opasnosti vezanih uz ZNR i ZOP

By February 6, 2018Blog

Želimo Vam obavijestiti da smo u novoj verziji programa implementirali sustav koji omogućava prijavu opasnosti vezanih uz zaštitu na radu i zaštitu od požara.

Opasnost predstavlja potencijalno stanje koje može prouzroči ozljedu ili nezgodu radnika u radnim prostorima i površinama za kretanje. Prijavom opasnosti sprječava se potencijalna ozljeda ili profesionalna bolest.

Sustav za prijavu i evidentiranje opasnosti napravljen je kako bi pomogao i olakšao evidentiranje i vođenje opasnosti unutar tvrtke s ciljem smanjivanja rizika na radnom mjestu i sudjelovanje radnika u poboljšanju radnog mjesta i mjesta rada.

Sustav omogućava aktivno sudjelovanje radnika u smanjivanju rizika s mogućnošću dobivanja informacije o prijavi te statusu rješavanja prijavljene opasnosti.

Smatramo kako je sustav jednostavan za korištenje te vas pozivamo da sustav besplatno testirate u trajanju od mjesec dana te se uvjerite u prednosti i jednostavnost korištenja.

Za aktivaciju usluge molimo Vas da nas kontaktirate pisanim putem na: podrska@sinarm.net

Svi Vaši upiti, komentari, sugestije vrijedna su nam informacija jer želimo uz Vašu pomoć unaprjeđivati svoje proizvode i usluge.